Om bloggen

Bloggen startades av mig, en kille i Sverige på 25 år, som kände att det var dags att skriva av sig kring mina favoritämnen. Jag älskar nämligen skateboarding, spel på nätet och bilar. Alla tre ger mig adrenalinkickar på olika sätt, vilket jag försöker förklara genom mina olika inlägg.

Intresset för bilar började redan som barn, och under åren har jag samlat på mig riktigt mycket kunskap och erfarenhet inom området. Jag kallar mig definitivt inte för någon expert, utan allt handlar mer om åsikter baserat på erfarenhet. Intresset för skateboarding startade strax efter gymnasiet när jag behövde ett snabbt sätt att ta mig till och från mitt jobb. Men idag handlar det mer om en livsstil vilket jag försöker förmedla genom min blogg. Intresset för spel tog fart för cirka ett år sedan när jag ville fördriva tiden, men snabbt märkte hur kul och underhållande det faktiskt var att spela.

Inläggen som man finner här på bloggen handlar främst om dessa tre ämnen och de är både informativa, roliga och förhoppningsvis inspirerande. Tanken med bloggen är nämligen att få fler personer att våga testa på skateboarding och alla fördelar som kommer med sporten. Tanken är också att öka förståelsen för bilar, vad man bör tänka på när man köper en ny bil, vilka modeller som är i framkant med mera. Slutligen är syftet också att skriva om onlinespel, olika nya spel som finns på marknaden och vad som är roligt när man går på casino.

Välkommen till min blogg!