Välkommen till bomba.nu

Välkommen till bloggen bomba.nu!

Jag är en kille från Sverige på 25 år som har ett stort intresse för bilar, skateboarding och spel på nätet. Därför skriver jag om dessa ämnen här på bloggen. Allt från händelser i min vardag till informativa inlägg som kommer addera till din kunskap inom dessa områden. Jag är en kille som älskar adrenalin, därför har skateboarding, bilar och spel under en längre tid varit en del av mitt liv. Självfallet med måtta inom alla dessa områden.

Varje dag när jag beger mig till jobbet tar jag med mig min bräda för att kunna känna vinden susa under mina fötter. För mig är det synonymt med frihet. Här finner du artiklar om varför skateboarding är mer än bara en hobby, hur sporten startades i USA, olika skateboardparker runt om i världen och en del tips om man är nybörjare inom området. Tanken är att du som läsare ska känna suget efter att testa på skateboarding och ta del av alla dess fördelar.

Men jag gillar också bilar och har ett stort intresse för olika märken. Därför har jag samlat intressanta artiklar om olika bilmärken. Jag har ganska stor koll på vad man bör tänka på när man köper ny bil och därför har jag samlat information om detta område. Mina vänner ber mig oftast följa med när det är dags att köpa bil, då jag vet exakt vilka fällor man bör undvika.

Slutligen gillar jag också att spela på nätet. Främst gillar jag poker, men har börjat känna suget efter en ny utmaning. Det är kul när läsarna tipsar om olika spel som jag måste testa på.

Hoppas att du har fått en insyn i vad bloggen har att erbjuda och att du kommer att trivas med det jag skriver.

Välkommen återigen till min blogg!